Në këtë konferencë falas online, do t'ju tregoj:

Si Të Kënaqeni Me Një Gjuhë

dhe si të zgjidhni problemet tuaja nëse nuk mundeni të kënaqeni ende

*Vendet janë të limituara çdo ditë. Rezervo vendin tënd tani*

~ 30 Minuta

Vende Të Limituara Çdo Muaj

Në këtë konferencë, do të zbuloni...

#1

Pse ju duket e vështirë të mësoni anglisht në fillim dhe pse nuk duhet të dorëzoheni

#2

Disa këshilla për t'u përmirësuar në anglisht duke u kënaqur

#3

Si fillestarët mund të kalonin në nivelin mesatar, edhe pse mendojnë se nuk arrijnë të mësojnë

Do t'u bëj një suprizë atyre që rrinë deri në fund të konferencës (30 minuta pak a shumë).


Copyright © 2021