Paketa E Fundit "Fillestarët"

=

161 - 20% = 129€!

⚠️BËNI SHUMË KUJDES TA SHKRUANI ADRESËN E E-MAILIT TË SAKTË, SEPSE LINKU PËR KURSIN DO TË VIJË ATJE (SHUMË NJERËZ E SHKRUAJNË GABIMISHT FATKEQËSISHT).

GJITHASHTU, NËSE E PËRDORNI KARTËN E NDONJË TË AFËRMI, SHKRUANI TË DHËNAT TUAJA.⚠️

1
Hapi 1: Informacionet E Kontaktit
Bëni kujdes të mos bëni asnjë gabim!
2
Hapi 2: Informacionet E Pagesës
Bëni kujdes të mos bëni asnjë gabim!
* Akses Për Jetë *

Kjo Paketë Përmban:

  • Formacioni "Komunikoni Në Anglisht Në 14 Ditë" - Një eksperiencë mësimore shumë praktike 100% audio me 7 disqe digjitale prej 9 orësh që mund t'i dëgjoni sa herë të doni në një platformë interneti private
  • Formacioni "Komunikoni Në Anglisht Në 14 Ditë" I Shkruar - Një e-book me gjithë formacionin e shkruar + 30 faqe bonus me shumë tema të ndryshme
  • Kursi "Anglisht Me Paulën" - Metoda shkencore për t'i mbajtur mend fjalët me 32 mësime që mund ta përdorni në çdo smartphone, tabletë apo kompjuter
  • Mësoni pa asnjë stres, çdoherë që keni disa minuta të lira
  • Akses për jetë
  • Çdo produkt përmban shqiptimin e fjalëve/fjalive (edhe e-booku)
  • Mësoni fjalë dhe shprehje të reja çdo ditë gjatë disa muajve
  • Mësoni kudo që jeni (në autobus, duke gatuar, duke pritur në radhë,...)
  • Testuar dhe provuar nga Si Të Mësoj Anglisht çdo ditë që prej disa viteve
  • Grup Facebook-u për anëtarët e produkteve tona me video shtesë

Pyetjet Që Bëhen Më Shpesh:

A është kjo paketë për mua?

Nëse keni një nivel fillestar/para-mesatar dhe që doni të mësoni të ndërtoni fjalitë tuaja vetë, ta pasuroni fjalorin tuaj dhe t'i mbani mend fjalët, mund t'ju garantoj që nuk do të gjeni një paketë më komplete në tregun shqiptar, sidomos për këtë çmim.


Për kë nuk është kjo paketë?

Nëse keni një nivel mesatar (keni një fjalor të pasur dhe nuk keni problem të ndërtoni fjali goxha rrjedhshëm) ose keni blerë një apo disa nga këto produkte më parë, NUK duhet ta blini këtë paketë!


Si bëhet pagesa?

Pagesa bëhet me një kartë bankare ose me PayPal (platforma më e përdorur për kryerjen e pagesave online).


Çfarë të bëj nëse nuk kam as kartë as PayPal?

Zgjidhja më e thjeshtë është të përdorni kartën e ndonjë të afërmi. Mos harroni të fusni të dhënat TUAJA (emrin, mbiemrin, shtetin dhe adresën e email-it).


Kur do të kem akses në paketë?

Do të keni akses në paketë direkt pas blerjes në kompjuterin, smartphone-in apo tabletën tuaj.


Për sa kohë mund ta përdor paketën?

Nuk ka asnjë limit, mund ta përdorni sa herë të doni. Njëherë që e blini, është e juaja.

⚠️ Ju lutemi të veproni më përgjegjësi. Mos blini një produkt më shumë se një herë dhe lexoni mirë çfarë po porosisni. Ne jemi shumë të ndershëm por vëmë re që disa shqiptarë nuk janë dhe përpiqen të na shfrytëzojnë. Për këtë arsye, nuk do t'ju rimbursojmë nëse blini një produkt dhe pastaj thoni që e keni blerë pa dashje. Për çdo pyetje, mund ta na kontaktoni në paula@sitemesojanglisht.com ⚠️