Formacioni "Komunikoni Në Anglisht Në 14 Ditë"

⚠️BËNI SHUMË KUJDES TA SHKRUANI ADRESËN E E-MAILIT TË SAKTË, SEPSE LINKU PËR KURSIN DO TË VIJË ATJE (SHUMË NJERËZ E SHKRUAJNË GABIMISHT FATKEQËSISHT).

GJITHASHTU, NËSE E PËRDORNI KARTËN E NDONJË TË AFËRMI, SHKRUANI TË DHËNAT TUAJA.⚠️

Për disa shtete të Bashkimit European, TVSH-ja (VAT në anglisht) shtohet në çmim.

Klikoni në kutinë sipër nëse doni një kurs bonus për të mësuar gjithçka rreth orës dhe numrave deri në 100, për vetëm 2,75 euro.

Ky Formacion Përmban:

 • Eksperiencë të re mësimore
 • 7 disqe digjitale
 • Në një website privat me akses përjetë
 • Akses direkt pas rregjistrimit
 • Dëgjojini sa herë të doni, 24/24 orë dhe 7/7 ditë
 • Në çdo telefon, kompjuter ose tablet
 • 9 orë
 • 100% audio
 • Testuar dhe provuar
 • Ndihuni konfident për të komunikuar
 • Mësoni pa përpjekje dhe pa kohë shtesë (duke gatuar, në krevat, duke ecur,...)
 • Fjalët fiksohen më në fund
 • Grup Facebook-u për anëtarët e formacionit me video shtesë

Pyetjet Që Bëhen Më Shpesh:

Si bëhet pagesa?

Pagesa bëhet me një kartë bankare ose me PayPal (platforma më e përdorur për kryerjen e pagesave online).

Çfarë të bëj nëse nuk kam as kartë as PayPal?

Zgjidhja më e thjeshtë është të përdorni kartën e ndonjë të afërmi. Mos harroni të fusni të dhënat TUAJA (emrin, mbiemrin, shtetin dhe adresën e email-it).


Kur do të kem akses në formacion?

Do të keni akses në formacion direkt pas blerjes.


Për sa kohë mund ta përdor formacionin?

Nuk ka asnjë limit, mund ta përdorni sa herë të doni. Njëherë që e blini, është i juaji.

⚠️ Ju lutemi të veproni më përgjegjësi. Mos blini një produkt më shumë se një herë dhe lexoni mirë çfarë po porosisni. Ne jemi shumë të ndershëm por vëmë re që disa shqiptarë nuk janë dhe përpiqen të na shfrytëzojnë. Për këtë arsye, nuk do t'ju rimbursojmë nëse blini një produkt dhe pastaj thoni që e keni blerë pa dashje. Për çdo pyetje, mund ta na kontaktoni në paula@sitemesojanglisht.com ⚠️